Friday 17 August 2018

Mouse game for cats



Mieheni oli nähnyt netissä pelin kissoille. Pienellä haulla netistä löytyi peli nimeltään mouse game for cats. Nyt laitetaan Aslanille peli I-padiin. I-padin ruutuun ilmestyy värikäs hiiri, joka heiluttaa häntää. Se liikkuu puolelta toiselle välillä pysähtyen. Aslan ihmettelee I-padin vieressä hiirtä ja miettii, mikä ihme tuo on. Se tuijottaa ruutua herkeämättä.

Seuraavana päivänä Aslan vahingossa kopauttaa tassullansa hiirtä ja hiiri rääkäisee. Aslan villiintyy ja alkaa painella hiirtä ja hyppii itse ruudun päällä. Välillä se työntää tassunsa I-padin alle ja kurkistaa sinne, josko hiiri löytyisi I-padin alta.


Aslan on innokas pelaaja ja sen peliaikaa täytyy rajoittaa. Annan Aslanin pelata hiiripeliä kymmenisen minuuttia kerrallaan muutaman kerran päivässä. En halua, että se tulee riippuvaiseksi tai kyllästyisi peliin. Se on kuitenkin uudenlaista virikettä kissalle ja pelin jälkeen Aslan haluaa, että lennätän hänen pehmohiirtänsä narun päässä, jotta saa oikean suuntuntuman saaliiseen, kun I-padin hiirtä ei suuhun saa. Välillä Aslan alkaa tuijottaa televisiotakin ajatuksella, voisiko sitäkin jotenkin pelata?

No comments:

Post a Comment